top of page

Om

Madeleine Ringqvist

Diplomerad psykosyntesterapeut och stressterapeut. 
 

Biografi

Jag är född och uppväxt i Dalarna och flyttade därifrån i unga år pga studier. Min fascination för människan har jag haft sen barnsben och min yrkesbana började inom den traditionella vården.

Jag kände tidigt i livet en längtan att hjälpa och påverka människors hälsa och mående till det bättre. Då jag själv haft en svår uppväxt med bla dysfunktionell miljö och medberoende har jag alltid känt för andra som haft det svårt och gärna velat hjälpa. Det jag förstår idag är att det egentligen handlade om min egen inre längtan att få må bättre men att jag i min omedvetenhet projicerade det på andra. Min längtan att få bidra och hjälpa har kvarstått hela livet.

Ytterligare branscher jag arbetat inom är IT, försäljning, utbildning, skolan och läkemedelsbranschen. 

Jag arbetar väldigt brett idag och det finns inget problem som är för stort eller litet. Men anledning av min bakgrund har jag ett stort intresse för unga vuxna och ungdomar som har det svårt och som känner sig utsatta i samhället. Jag vill kunna vara den vuxna personen och förebilden som många saknar och saknat under sin uppväxt. 

Medberoende, missbruk och dysfunktionella familjemönster är några av de områden jag kommit intressera mig för och ofta arbetar med. 

Djur är ett annat av mina stora intressen och jag har i hela mitt liv haft någon form av fyrbent vän som tex häst, katt eller hund. För tillfället har jag hästen Walle(bilden) och dessvärre finns inte hunden Jazza längre kvar. Jag har nu en valp som heter Gördis. Djur har alltid varit ingången till mitt inre och i relation med djur har jag känt mig hel. Därför har jag valt att ta med dem i mitt arbete, som ett verktyg för och med andra.

Har du frågor eller funderingar, maila gärna.

Välkommen att höra av dig!

madeleine_ringqvist.jpg

"Mitt hjärta har kommit att slå lite extra för unga vuxna och ungdomar."

bottom of page